PERİŞAN KURABİYE
malzemeler
1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı yulaf ezmesi
vanilya
kabartma tozu
aldığı kadar un
Yapılışı
Margarin ve şeker el sıcaklığı ile yumuşatılır.Diğer malzemeler eklenerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir.Parmak uçları ileparça parça alınarak önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 15-20 dk.pışırilir
1 paket margarin
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı kuru üzüm
1 çay bardağı yulaf ezmesi
vanilya
kabartma tozu
aldığı kadar un
Yapılışı
Margarin ve şeker el sıcaklığı ile yumuşatılır.Diğer malzemeler eklenerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edilir.Parmak uçları ileparça parça alınarak önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 15-20 dk.pışırilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder